Gå til hovedindhold
Ikon for at åbne menu
Teksten der vises på båndet Manchet: Sætning efter overskrift. Vises også sammen i båndet. LÆS MERE Ikon titel
Udløbet Rejsekort Anonymt – sådan får du udbetalt dit restbeløb LÆS MERE Ikon titel
Fra onsdag den 19. juni får rejsekort.dk en ny struktur og nyt design. Du kan fortsat anvende det samme brugernavn og adgangskode til selvbetjeningssiderne LÆS MERE Ikon titel

Ændre din tank-op-aftale

Du kan ændre og tilpasse din tank-op-aftale for dit Rejsekort på Selvbetjening,.

Log ind på Selvbetjeningen

Brug enten brugernavn og adgangskode eller MitID.

Vælg 'Tank-op-aftale'

Du kan finde 'Tank-op-aftaler' i menuen til venstre. Her kan du se dine tank-op-aftaler.

Vælg 'Detajler'

Klik på 'Detaljer' på den tank-op-aftale du vil ændre.

Vælg 'Ændr'

Når du er inde på din tank-op-aftale, som du ønsker at ændre, skal du klikke på 'Ændr'.

Foretag ændringer

Tag nu stilling til hvilke ændringer, du ønsker at foretage. Du kan ændre;

• Beløb
  • Saldo
  • Antal daglige tank-op

Klik 'Gem', når du har foretaget dine ønskede ændringer.

Pop-up-besked

Når du har fået en pop-up-besked er ændringen bestilt.

Vær opmærksom på, at der kan gå op til 5 timer, før ændringen af tank-op-aftalen kan overføres til Rejsekort fra udstyr på stationer og op til 24 timer, før den kan overføres på busrejser.